Home » Akordy písní Alexander Rybak – Silent Night | Web poskytuje nejnovější texty písní

Akordy písní Alexander Rybak – Silent Night | Web poskytuje nejnovější texty písní

by Jolie azea

Alexander Rybak – Silent Night | Zde naleznete texty nově publikovaných písní

Log in to add text to your favorites

Silent night, holy night

All is calm, all is bright

Round yon Virgin Mother and Child

Holy Infant so tender and mild

Sleep in heavenly peace

Sleep in heavenly peace

Silent night, holy night

Shepherds quake at the sight

Glories stream from heaven afar

Heavenly hosts sing Alleluia

Christ, the Saviour is born

Christ, the Saviour is born

Views: 27

Please log in to rate lyrics
All original lyrics of this song:

Log in to add translation to your favorites

Tichá noc, svatá noc

Vše je v pokoji, vše je jasné

Okolo Panny Marie a dítěte

Jezulátko tak něžné a jemné

Spí v nebeském míru

Spí v nebeském míru

Tichá noc, svatá noc

Pastýři se chvějí při pohledu

Slávu dělí nebeská dálka

Nebeští hosté zpívají Aleluja

Kristus, Spasitel se narodil

Kristus, Spasitel se narodil

Views: 27

Please log in to rate text
All translations for this song:

Více informací naleznete zde: Czechia.xemloibaihat.com/lyrics

Alexander Rybak – Silent Night A vyhledávání související s tímto tématem

#Alexander #Rybak #Silent #Night

Alexander Rybak – Silent Night

https://czechia.xemloibaihat.com, Doufám, že tyto informace mají pro vás velkou hodnotu

Upřímně děkuji.

Podívejte se znovu Alexander Rybak – Silent Night

Log in to add text to your favorites

Silent night, holy night

All is calm, all is bright

Round yon Virgin Mother and Child

Holy Infant so tender and mild

Sleep in heavenly peace

Sleep in heavenly peace

Silent night, holy night

Shepherds quake at the sight

Glories stream from heaven afar

Heavenly hosts sing Alleluia

Christ, the Saviour is born

Christ, the Saviour is born

Views: 27

Please log in to rate lyrics
All original lyrics of this song:

Log in to add translation to your favorites

Tichá noc, svatá noc

Vše je v pokoji, vše je jasné

Okolo Panny Marie a dítěte

Jezulátko tak něžné a jemné

Spí v nebeském míru

Spí v nebeském míru

Tichá noc, svatá noc

Pastýři se chvějí při pohledu

Slávu dělí nebeská dálka

Nebeští hosté zpívají Aleluja

Kristus, Spasitel se narodil

Kristus, Spasitel se narodil

Views: 27

Please log in to rate text
All translations for this song:
scz4374(Currently displayed)
Add text here

You may also like

1 comment

Gangle 20/11/2021 - 09:26

Don’t tell your problems to anyone because 20% don’t care. The other 80% are happy that your friend has a problem.
https://chich.info/phim-sex/em-gai-toc-vang-vui-ve-khi-ngoi-nghich-cac-ngua

Reply

Leave a Comment